Welkom op de website van Bitcoin Kahuna. Op deze site vind je cryptocurrency gerelateerde informatie. Onze hoofdtaak is om de actuele prijzen te tonen van verschillende cryptocurrency aanbieders. Daarnaast geven wij ook andere cryptocurrency gerelateerde informatie. Denk hierbij aan tips of objectieve beoordelingen over bedrijven die diensten of producten leveren omtrent cryptocurrency.

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg voorzien van actuele prijsinformatie. Hiervoor wordt met name gebruik gemaakt van API-services die door de bedrijven zelf aangeboden en beschikbaar worden gesteld. De bedrijven zijn dus zelf verantwoordelijk voor juiste prijsinformatie. De cryptocurrency prijzen en informatie kan zeer snel veranderen. Hoewel wij te allen tijde proberen alle informatie compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor informatie bijvoorbeeld niet meer up-to-date is of onjuist is. De wereld van cryptocurrency veranderd nou eenmaal snel en wij kunnen niet ten alle tijden garantie op juistheid bieden.

Door gebruik te maken van de informatie verkregen van de website Bitcoin Kahuna of haar nevendiensten, zoals de nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat je akkoord met deze disclaimer van Bitcoin Kahuna.

De website

Informatie op deze website en elke andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan Bitcoin Kahuna. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van prijsinformatie dan wel andere aanbiedingen mag enkel gebruikt worden voor persoonlijk belang gebruik makende van de bijbehorende link op Bitcoin Kahuna.

Wij kunnen niet garanderen dat de prijsinformatie op deze website correct is. Het is te allen tijde aan de koper zelf om te controleren of een prijs juist is. Bitcoin Kahuna is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht je een prijs tegen komen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk bijwerken.

Aankoop digitale valuta, producten of diensten

Bitcoin Kahuna verwijst enkel naar aanbieders van digitale valuta, producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een digitale valuta, product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de betreffende winkel of dienstverlener. Bitcoin Kahuna verkoopt zelf géén producten of cryptocurrency. Wij hebben geen contact met verkoopafdelingen van onze diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een digitale valuta, product en/of dienst.

Advies

Bitcoin Kahuna is niet verantwoordelijk voor de adviezen die worden verstrekt via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige, voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven. Wij bieden geen financieel advies en geven slechts onze mening.

Het investeren in cryptocurrency is zeer risicovol en de koersen kunnen sterk schommelen. Investeer alleen geld dat je kunt missen en ken de gevaren. In het ergste geval kan een crypto niets meer waard worden en ben je al je geld kwijt.

Klachten

Indien je een klacht hebt over deze website dien je deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dien je te allen tijde je volledige naam en adres gegevens te verstrekken. Ook verlangen wij een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en je zult hierover worden bericht.

Wetgeving en toepassing op Bitcoin Kahuna

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien je gebruikt maakt van deze website en / of informatie die hierop wordt verstrekt ga je automatisch akkoord met deze disclaimer. Bitcoin Kahuna behoudt het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen c.q. uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vind je de meest recente versie van de disclaimer van Bitcoin Kahuna op deze pagina.
Copyright © 2020 tot heden – Bitcoin Kahuna